Fındık İlkokulu
Fındık Beldesi / Güçlükonak / ŞIRNAK

VİZYON

Çocuklarımızı hayatta başarılı ve mutlu olacak şekilde yetiştirmek ve onların iletişimde bulunduğu bireyleri de bu doğrultuda yönlendirmektir.

MİSYON

Tarihini bilip, ondan aldığı ruhla vatan, millet ve bayrak sevgisini özümseyerek geleceğe yön verebilen, kendisi ve çevresi ile barışık, hoşgörülü, insanlara ve düşüncelerine saygılı, sorumluluk sahibi, kendine güvenen ve güvenilen, hayattaki her türlü zorluğa göğüs gerip çözüm üretebilen, çözümleri uygulamaya koyabilen, hayatın her anından zevk alan, bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip eden, araştıran, üreten, paylaşan ve bu birikimini insanların mutluluğu için kullanabilen, Dünyaya yön verebilecek lider insanlar yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2013-2014 MEB BU BENİM ESERİM PROJE YARIŞMASI Van Bölge Sergisine 2 Proje ile katılmaya hak kazanmıştır. 2012-2013 MEB BU BENİM ESERİM PROJE YARIŞMASI Van Bölge Sergisi / Kimya Dalı İKİNCİLİĞİ 2011-2012 MEB BU BENİM ESERİM PROJE YARIŞMASI Batman Bölge Sergisi / Şırnak İli Güçlükonak İlçesi İLK PROJE TEMSİLİ 2011-2012 MEB BU BENİM ESERİM PROJE YARIŞMASI Fen ve Teknoloji dalında Şırnak´tan ilk kez 3 proje ile yarışmaya katılım.

Tam gün

08.10-14:30

VAR

İlçe ile arasındaki mesafe 12 km olup il merkezine yaklaşık 90 km uzaklıktadır.

FINDIK